Ecopoxy til erhverv

Langt de fleste kender til de velkendte epoxyprodukter, som kan anvendes til et hav af forskellige ting. Nu introducerer vi imidlertid Ecopoxy, som er en miljøvenlig udgave med samme gode egenskaber. Her på siden kan du således handle alverdens Ecopoxy-produkter, og som den eneste autoriserede forhandler i Danmark tør vi godt garantere, at vi ved, hvad vi snakker om.

Ecopoxy er miljøvenligt 

Noget af det vigtigste i udviklingen af Ecopoxy har været, at være bevidste omkring sporene, vi sætter på miljøet. Derfor er produkterne udviklet med henblik på at skade miljøet så lidt som overhovedet muligt, og samtidig heller ikke være skadelige for dig, der skal arbejde med dem. Der er således gjort meget ud af at skabe et produkt, som du med god ro i sindet kan benytte, hvad end det er til erhverv eller til privat brug, og uanset hvilket omfang produktet skal bruges i. Søger du de samme gode egenskaber, som du kender fra epoxyprodukterne, men vil du gerne have et produkt, hvor der er sat mere fokus på miljøvenlighed og den effekt, de kan have på dig, er det altså Ecopoxy, du skal have fat i. Især til erhvervsbrug, hvor man arbejder med produkterne i længere perioder af gangen, er det værd at overveje, hvilke produkter man vælger, og her er Ecopoxy altså et fornuftigt bud.

De mange muligheder med Ecopoxy

Ecopoxy kan bruges til et væld af forskellige projekter, og netop derfor er det også så genialt. Som privatperson kan du eksempelvis bruge det til kreative projekter såsom smykkefremstilling eller dekorering af møbler. Til erhverv er det for eksempel genialt at bruge til at dække gulve i. Det smarte ved netop disse produkter er, at de er nemme at arbejde med, og at de er meget slidstærke. Det vil sige, at hvad end det er bordet eller gulvet, der skal dækkes i Ecopoxy, så kan du regne med et langtidsholdbart og flot resultat. Det skyldes, at det hærder til en enorm hårdhed, som man faktisk ikke ser ved særlig mange andre materialer, og netop derfor er det blevet så populært. Dog skal du være opmærksom på, at når først produktet – som består af to forskellige komponenter – er blandet, skal det bruges inden for en mindre tidsramme, da hærdningsprocessen begynder, når binder og hærder blandes sammen. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan nå det på denne tid, kan du altid nøjes med at blande en mindre del op, og så klare projektet i ”etaper”.

Køb Ecopoxy her på siden

Hvis du er interesseret i Ecopoxy, er du kommet det rette sted hen. Her på siden forhandler vi nemlig – som de eneste i Danmark – de smarte produkter både til erhverv og til privatpersoner. Eksempelvis kan du købe et neutralt Ecopoxy-produkt og derudover investere i intense farver, som kan bruges til at skabe personlighed uanset, hvad produktet skal bruges til. Der er et væld af forskellige farver at vælge i mellem, og du kan kombinere dem på kryds og tværs efter smag og behag. Det er altså blot at tage et kig på sortimentet og finde det, der passer til lige nøjagtigt dit projekt. Er der brug for råd og vejledning, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan finde frem til den bedste løsning. Du kan enten ringe til os på 4232 1234 eller kontakte os på info@ecopoxy.dk. Om det er til erhverv eller privat, sidder vi klar til at hjælpe og tage imod bestillinger, så du kan komme i gang med dit eventyr med Ecopoxy hurtigst muligt.

Køb Ecopoxy produkter her