Hvad er Ecopoxy?

Ecopoxy er produkter til overfladebehandling af eksempelvis træ og fliser. Det har en enorm hårdhed og er dermed meget slidstærkt, samtidig med at det giver et flot finish. Det består af to komponenter – en hærder og en binder – som man blander sammen kort tid, før det skal bruges. Når først de to er blandet sammen, har man en begrænset tidsramme til at udføre arbejdet i, da hærdningsprocessen dermed er gået i gang. Mange kender til epoxyprodukter af forskellige arter, men her på siden forhandler vi Ecopoxy, som er den miljøvenlige version. Det vil sige, at alle produkterne her på siden er skånsomme overfor miljøet – og naturligvis også dig selv – og derfor kan du med god ro i sindet benytte netop disse produkter til dit næste projekt. Med udviklingen af disse produkter er der lagt vægt på, at det skal være sikkert at arbejde med, og at det skal være forsvarligt i forhold til din sikkerhed. Det er din garanti for produkter, der hverken skader dig eller naturen omkring os.

Hvad kan Ecopoxy bruges til?

Ecopoxy kan bruges til et væld af forskellige projekter uanset størrelse. Produkterne bruges meget til kreative projekter såsom overfladebehandling af smykker, møbler og så videre, men det kan også bruges til eksempelvis at male et gulv. Der er altså mange forskellige muligheder med Ecopoxy, hvad end det er Ecopoxy til erhverv eller til privat brug. Du kan således eksempelvis købe pakker med neutral Ecopoxy og derudover købe intenst farvepigment, hvis du skal dekorere et møbel. På den måde kan du give det nyt liv og sætte dit eget, personlige præg på det. Er det til erhverv, vil der typisk være brug for større pakkeløsninger, og det kan du naturligvis også finde her på siden. Således kan du altså roligt kaste dig ud i dit projekt med Ecopoxy, uanset hvor stort eller småt, det måtte være. Skal du bruge Ecopoxy til eksempelvis smykker og regner ikke med at bruge hele bøtten, nøjes du blot med at blande en mindre mængde op, og så har du også til dit næste projekt.

Hvorfor vælge Ecopoxy?

Epoxyprodukter er velkendte og bliver brugt i mange sammenhænge, og vores produkt – Ecopoxy – er altså den miljøvenlige udgave. Det vil sige, at du får alle de samme egenskaber, som i de epoxyprodukter, du måske kender i forvejen, men blot får et mindre skadeligt produkt. Desuden er Ecopoxy så smart, fordi det er nemt at arbejde med, og det giver dig et væld af muligheder. Når det kommer til gør-det-selv-projekter, er det nærmest uundværligt, og det kan bruges i tonsvis af forskellige situationer. Det geniale ved det er, at det hærder til en hårdhed, der overstiger stort set alt andet, og dermed får du et virkelig holdbart og slidstærkt resultat. Desuden giver det en flot, ren overflade, hvilket naturligvis er ønskværdigt, hvad end det er gulvet, der skal dækkes i det, eller du udfolder dine kreative evner på et møbel. Grundet den nemme håndtering er der mange, der bruger epoxyprodukter til erhverv, og lige så vel kan du altså som privatperson få glæde af Ecopoxy, som du kan finde lige her på siden.

Køb Ecopoxy produkter her

Miljøvenligpakning